fbpx
espa-banner.jpg

CORPORATE INFO

Image

Το προφίλ μας

Η IT-Advisor Services αποτελείται από επαγγελματίες πληροφορικής με ειδίκευση στην ολοκληρωμένη διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων επιχειρήσεων. Διαθέτει υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και επικεντρώνεται στην ασφάλεια υπολογιστών και δικτύων. Παρέχει ευέλικτα πακέτα υποστήριξης προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης ανεξαρτήτου μεγέθους. Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας managed Cloud Backup, Anti-Virus & Systems Monitoring

H IT-Advisor Services λειτουργεί και ως εταιρεία μελετών και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών προς Ελληνικές και Πολυεθνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και Οργανισμούς, στοχεύει πάντοτε στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στη συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των πελατών τόσο κατά την εκπόνηση ενός έργου όσο και κατά την μετέπειτα υλοποίηση του.

Στα πλαίσια των στόχων της, η  IT-Advisor Services διαθέτει την δυνατότητα άντλησης βέλτιστων πρακτικών, τεχνογνωσίας και πληροφοριών από σχετική εμπειρία πολυεθνικών εταιριών προβαίνοντας σε συνεργασίες με οίκους διεθνούς αναγνώρισης συμπληρώνοντας την ομάδα ειδικών που διαθέτει.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Yπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας
Η IT-Advisor είναι εταιρεία πληροφορικής με πολυετή εμπειρία  σε ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα. Διαθέτει υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης με εξειδίκευση στην ασφάλεια υπολογιστών και δικτύων. Υποστήριξη και συντήρηση υποδομής, Managed Backup, Anti-Virus & Monitoring των επιχειρήσεων
Τεχνική υποστήριξη επιχειρήσεων - Εξιδεικευμένες υπηρεσίες
Λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε έργα και τις καλύτερες δυνατές λύσεις με το μικρότερο πραγματικό κόστος. Επενδύουμε σε λύσεις με λογισμικό ανοικτού κώδικα και προϊόντα Microsoft, και δοκιμάζουμε εκτενώς όλες τις λύσεις που προτείνουμε. Θέλουμε να προσφέρουμε έργα με το κλειδί στο χέρι τα οποία θα δουλεύουν απρόσκοπτα και χωρίς κανένα πρόβλημα και να μπορούν ταυτόχρονα να είναι κατανοητά στους απλούς καθημερινούς χρήστες.

Οι υπηρεσίες μας και η υποστήριξη μας περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα στις τεχνολογίες της πληροφορίας υποδομών και συστημάτων.

Το επίπεδο εμπειρίας μας μπορεί να καλύψει ένα μεσαίο γραφείο ως και μία μεγάλη εταιρεία με πολλαπλά υποκαταστήματα.

it-advisor-bottom2.png
Ποιότητα υπηρεσιών πληροφορικής
προσφέροντας στην ανάπτυξη της επιχείρησης

Θεσσαλίας 13, Καματερό
215-2159851, 6944 468 667
support[at]it-advisor.services

© Copyright 2024 IT Advisor. All Rights Reserved. Developed by Houseofweb